Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Maak kennis met Ben The Forest Foodie - onze merkambassadeur!

Meet Ben The Forest Foodie - Our Brand Ambassador! - pitod.com

Maak kennis met Ben The Forest Foodie - onze merkambassadeur!

Vandaag introduceren we onze allereerste merkambassadeur!! We hebben een paar maanden geleden met Ben aan een campagne gewerkt en beseften hoe geweldig hij is en hoezeer hij aansluit bij alles waar we in geloven! Je kunt je daarom voorstellen hoe blij we waren toen hij aanvaardde onze ambassadeur te zijn!! Om deze geweldige samenwerking te vieren en af ​​te trappen, hebben we enkele vragen gesteld, zodat we Ben allemaal een beetje beter kunnen leren kennen.

Wie is Ben The Forest Foodie?

Hoi! Ik ben Benjamin Richardson, gewoon de gemiddelde plantaardige blogger die de afgelopen 7 jaar een veganistische levensstijl heeft gevolgd! Ik ben ook al 4 jaar docent aan de Forest School en draag bij aan het holistische onderwijs van honderden kinderen in het zuidoosten van Groot-Brittannië. Ik leef een open en trots leven als lid van de LGBTQIA+-gemeenschap en vergroot het bewustzijn van sociale en milieukwesties. Ik voel dat ik fundamenteel moet veranderen voor een meer medelevende wereld.

Hoe ben je begonnen om influencer te worden?

Omdat ik zowel professioneel als persoonlijk deel uitmaak van een verscheidenheid aan minderheden, merkte ik dat ik de behoefte voelde om mensen voor te lichten over de problemen waarmee onze wereld wordt geconfronteerd; of het nu gaat om seksisme, speciësisme, homofobie en alle andere frustrerende dingen die de wereld heen en weer lijkt te frisbeeren. Ik wilde dat mijn stem werd gehoord, dat mijn kennis werd gedeeld en dat mijn werk erop gericht was de wereld een beetje beter te maken. Het delen van mijn kennis over plantaardig koken, restaurantrecensies, ethische merken en netwerken met andere veganisten heeft zoveel mensen geholpen te zien hoe toegankelijk, betaalbaar en niet-restrictief de veganistische levensstijl kan zijn! Ik vind de zachte aanpak het meest effectief om mensen te helpen beseffen wat er gebeurt met het milieu, de dieren en onze gezondheid. Door informatieve, open gesprekken heb ik veel mensen in mijn persoonlijke leven bekeerd en door een influencer te worden is mijn bereik verder gegaan dan ik ooit voor mogelijk had gehouden! Juist om deze reden vind ik het heerlijk om een ​​influencer te zijn en positieve verandering teweeg te brengen.

Wie zijn je sterkste invloeden in het leven geweest? Wie inspireert jou?

Earthling Ed is altijd een inspiratie voor mij geweest. Van zijn YouTube-video's, Instagram-posts en boek tot het geven van stof tot nadenken aan Piers Morgan die hij echt nodig had. Zijn welbespraakte, geduldige manier van doen tijdens debatten waarin hij in wezen karaktermoord en vele malen betutteld zou worden, toonde zoveel moed, kracht en veerkracht. Hij kent de feiten, de manier waarop hij dergelijke gesprekken moet benaderen, en zal elke cognitieve dissonantie die zijn tegenstanders op hem projecteren, op de meest waardige en professionele manier weerleggen. Echt een vegan held!

Hoe ben je op het idee gekomen om influencer te worden?

Het was net toen de lockdown-beperkingen begonnen te versoepelen, waarbij mijn gedachten voortdurend heen en weer gingen en zich voortdurend afvroegen wat mijn bijdrage aan de wereld momenteel is, en hoe het nog beter kan. Ik denk dat dat is wat lockdown met je kan doen als je de tijd hebt om echt na te denken over wat je wilt! Dus iets meer dan een jaar geleden begon ik mijn eten te delen op Instagram en zei tegen mezelf dat de mensen daar moesten zien wat veganisten eten en hoe gemakkelijk het werkelijk is. De rest is geschiedenis na de lockdown!

Wat is je favoriete eten?

TOFU. Geef mij alle tofu ter wereld en ik ben gemaakt voor het leven. Teriyaki-tofu, roerei, gefrituurde tofu, zijden tofu in misosoep, tofish & chips, gerookte tofu, basilicumtofu…..je snapt het wel. Het is zo'n voedzaam, veelzijdig kookingrediënt en een gezonde bron van eiwitten. Het is naar mijn mening niet te evenaren.

Als je je jongere zelf enig advies zou kunnen geven, wat zou dat dan zijn?

Om je geen zorgen te maken over wat anderen over je denken. De mening die zij over u hebben, is niet uw verantwoordelijkheid, maar die van hen. Die mening is een weerspiegeling van hen en niet van jou. Leef je waarheid, vecht voor waar je in gelooft, laat mensen niet over je heen lopen, stel grenzen en houd van jezelf omdat je uniek, sterk en tot meer in staat bent dan je weet.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Lees verder

The Importance of Using Sustainable Materials in Fashion - pitod.com
environmental impact

Het belang van het gebruik van duurzame materialen in de mode

Duurzame mode wordt steeds belangrijker in de wereld van vandaag, omdat consumenten zich steeds meer bewust worden van de impact van hun aankopen op het milieu. Het gebruik van duurzame materialen ...

Meer informatie